logo
 Arrangeres av Flekkefjord Sykkelklubb 11. mai 2013  Onsdag 19. desember  2018 
INFO
 » Hjem
 » På rittdagen
 » Om rittet
 » Påmelding
 » Reglement
 » Kontakt oss
 » Resultater 2013
LØYPE
 » Kort løype 47,0km
 » Lang løype 83,5km
 » Barnerittet
SIDER VI ANBEFALER
 » Flekkefjord Sykkelklubb
 » Gyland Rundt
 » Smaabyen Flekkefjord
 » Norges Cykleforbund
FELLESTRENINGER
 » Nybegynner?
 » Entusiast?
BO & SPISE
 » Overnatting
 » Serveringsplasser
PLUSSBANKRITTET 2012
 » Deltakerliste
 » Resultater
 INFO: Hjem
FSK på sin årlige trenigstur til Gran Canaria 2012


Arne tagholdt, Hans Jørgen Fedog, Tommy Johansen, Lars Tommy Nedland,HegeLinn Vatland, Arnhild Wikøren , Ole Bernt Vatland, Linnea Vatland og sist men ikke minst Alvik Svindland har treningssamling med Flekkefjord Sykkelklubb og dagene er helt fantastiske.

Vi har vært igjennom et sykt sykkelprogram med dager som kan ta pusten fra de mest harde av de harde. Vi har syklet opp til Roque Noble på 1950 m.o.h og vi har vært i Ayacata som er 1500 m.o.h. Søndagen dro Hege Linn oss 6 timer opp i høyden . mandag kjørte hun oss beinhardt med 4 ganger 30 minutters intervaller og totalt 7 timer på sykkelen og da ble kvelden tatt tidlig for å si det på den måten. Tirsdag ble det en rolig 4 timers for liksom å få ut litt syre av beina. onsdag var det opp i fjellene igjen med en 5,5 timers økt og raua til deltakerne er ganske så sår til nå.

Imorgen (torsdag) er meningen at alle skal jakte på Arne på dagens temporitt. Siden Arne klatret så voldsomt i fjellene og har med tempostyre vil ingen at han skal komme først i mål. Det må sies at høydemeterne er oppe i 9000 til nå og 55 mil. Alvik Svindland har dog syklet to mil i sin debut. Alle har det helt fantastisk og storkoser seg. Stor middag og ei lita øl til kvelds og så er det rett i seng for de fleste.

Det anbefales sterkt at flere henger seg på til neste år. Vi har det veldig bra sammen.


Del på Facebook   Facebook     Del på Twitter   Twitter

HOVEDSPONSOR

VÅRE SPONSORERSAMARBEIDSPARTNERER

SØK


Copyright © Flekkefjord Sykkelklubb
  Sponset av iServ AS